Υπηρεσίες

Εγκαταστάσεις Υγραερίου

Προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας και την εγγύηση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους πελάτες μας που επιθυμούν να επωφεληθούν των πλεονεκτημάτων της υγραεριοκίνησης.

Συνεργείο

Ολοκληρωμένη υποστήριξη οποιασδήποτε μηχανικής βλάβης του οχήματός σας, από το πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο μας. Από τα βασικά όπως αλλαγές λαδιών και μικρά σέρβις μέχρι και καμμένη φλάτζα κ.α.

Φανοποιείο

Στο φανοποιείο μας μπορείτε να καλύψετε από μικρές τοπικές γρατζουνιές μέχρι και ολική βαφή του οχήματός σας. Αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε χρώμα και τύπο της επιλογής σας έχοντας υπόψιν όλα τα ευαίσθητα σημεία του οχήματος.

Ηλεκτρολογείο

Στο συνεργείο μας παρέχουμε και υπηρεσίες επισκευής ηλεκτρικών & ηλεκτρονικών βλαβών αξιοποιώντας μηχανήματα και όργανα διάγνωσης για την επισκευή των σημερινών πολύπλοκων ηλεκτρονικών και μη συστημάτων των αυτοκινήτων.

Βουλκανιζατέρ

Στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε τεράστια γκάμα ελαστικών σε προσιτές τιμές. Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή ζαντών, ζυγοστάθμιση, φρενόμετρο, τζογόμετρο μεταξύ άλλων και Γραμμή Προετοιμασίας ΚΤΕΟ.

 

Αναπαλαιώσεις

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει να επαναφέρει σε λειτουργική κατάσταση το αγαπημένο σας παλαιό αυτοκίνητο. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.